Bilskrot – Professionel bilskrotning & kontant betaling - Skrotpræmie

Bilskrot på Sjælland – Vi afhenter din skrotbil og udbetaler skrotpræmien kontant. Vi har de bedste priser på skrotbiler.

Sælg Defekte bil til Vi Køber Biler DK – Få et tilbud nu!

Skal bilen skrottes? Vi tager os af alt i forbindelse med bilskrot på Sjælland – og så endda til markedets bedste pris. Naturligvis med kontant udbetaling. Hvis du henvender dig til os hos Skrotpriser.com, får du:

  • Sjællands – ja, faktisk Danmarks – bedste pris på bilskrot
  • Gratis afhentning af din skrotbil overalt på Sjælland – når det passer dig
  • Miljørigtig skrotning af din gamle bil – med garanti
  • Upåklagelig service ved bilskrot – Vi sørger for alt papirarbejde med SKAT, hvis du har nummerplader og registreringsattest

Alle typer bilskrot – Skrotbil på Sjælland

Er din bil defekt, og i hvilken udstrækning? Før du evt. Skrotter den eller går med på det første underbud, du får, er det værd at undersøge sagen nærmere. Du har nemlig mulighed for at sælge bilen enten privat eller til en bilforhandler/bilopkøber. Her vil du typisk få mere for den, end hvis du skrotter den.

Du kan altså sagtens sælge din defekte bil, også selvom den ikke kan køre. Det kan dog være en stor fordel for salget, at du ved hvad en reparation koster for at udbedre bilen. På den måde kan du sikre dig, at du ikke bliver taget ved næsen af køber. Du kan også sælge din defekte bil til os.

Hos Skrotpriser.com tager vi os af alle typer bilskrot. Så uanset om du har en skrotbil, der stadig kan køre eller måske en bil, der allerede er delvist skrottet – eksempelvis uden motor eller hjul – kan du regne med den højeste betaling hos os. Faktisk har vi udbetalt alt fra helt små beløb til 100.000 kr. kontant for bilskrot.

Vi kan blandt andet tage imod:

Personbiler

Stationcars

Kassebiler

Erhvervsbiler

Totalskadede biler

Biler uden nummerplader

Vi skrotter med fuld respekt for den verden og det miljø, vores børn skal vokse op i – vi benytter kun autoriserede ophug til din skrotbil.

Hvad er min bilskrot værd?

Der er mange faktorer, der har indflydelse på, hvad du kan få for dit bilskrot. Hvis der er skrotpræmie fra staten, er den p.t. på 1.500 kroner, men udover det er din skrotbil penge værd for os, der sørger for at ophugge den. Der er ingen faste prislister, da stand, mærke og model har stor indflydelse på prisen.

Ring til os på 27 17 20 47 eller udfyld kontaktformularen – så skal vi nok give dig Sjællands bedste priser på skrotbiler. I langt de fleste tilfælde kan vi endda give dig en fast pris uden at have set skrotbilen. Slår du til, aftaler vi afhentning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvordan virker det?

For at få et tilbut på din bil, skal du bruge kontaktformularen nedenfor: indtast bilmodel (f.eks. Ford Escort 1.6), bilens årgang og dit telefon nummer og tryk efterfølgende pa send! Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe.

Call Now ButtonRing : 27 17 20 47