Skrotbiler - Skrotbil – Biler til skrot – Høj skrotpræmie

Skrotbiler : Vi køber og afhenter din skrotbil i hele landet, og udbetaler altid den højeste skrotpræmie. Så læs med her hvis du vil skrotte bilen.

Skrotbiler Skrotning af bil – Nemt og hurtigt

 Skrotbiler Købes 

Ved du, om du skal skrotte bil? Har du en gammel eller defekt bil, du gerne vil af med, er det svært at vide, om du skal skrotte, sælge eller beholde bilen og køre den ud.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst kommer af med din defekte bil? Spar besværet og sælg din bil til skrotpriser.com Vi kender brugtbilsmarkedet og betingelserne for at skrotte bil. Der er ofte tale om en bil, der er blevet totalskadet i en ulykke, eller en gammel bil med et højt kilometertal, der nu er udtjent.

Alle skrotbiler købes og vi betaler altid en fair markedspris for din bil. Vi starter altid med en grundig vurdering af din bil, og giver derfor den mest præcise pris for din skrotbil.

1- Hvornår skal du sælge din bil til skrot?

skrotbiler-kobes.jpg

Det er svært at vide, hvornår man skal skrotte bil. Der er ingen fast regel for, hvor længe en bil kan holde, og der er stor forskel på de forskellige bilmærker.

2- Er din bil blevet for dyr i drift?

Når din bil når op i årene, bemærker du sikkert også, at den begynder at koste meget i værkstedsregninger. Koster bilen mere i reparationer, end du mener, den er værd, er det på tide at skrotte den. Dit forsikringsselskab kan også foreslå, at du skrotter bilen, hvis de mener, at den er blevet for dyr at reparere. Især små og billige biler bliver skrottet, når værkstedsregningerne stiger, fordi det ikke anses for rentabelt at blive ved med at bruge penge på den.

Vil du gerne af med din gamle bil og ved ikke, om du kan finde en køber til den, kan du også vælge at skrotte den. Er din bil gammel, defekt eller har den kørt mange kilometer, er det svært at finde en køber, specielt hvis du gerne vil have at det skal gå hurtigt. Er det tilfældet, er det ofte hurtigere at sælge din bil til skrot.

3- Det skal du være opmærksom på, når du sælger din bil til skrot

Vælger du at skrotte din bil, skal du være forberedt på, at det kræver både tid og arbejde. Når du skrotter din bil, skal du sørge for, at det sker korrekt og forsvarligt. For at modtage din godtgørelse for bilskrotning, skal din bil afleveres hos en miljøgodkendt autoophugger. Det koster et gebyr på 250 kr. at aflevere din bil til ophuggeren.

For at din bil kan blive skrottet, skal den være afmeldt. Det kan du vælge selv at ordne, eller du kan bede autoophuggeren gøre det mod betaling. Når bilen er afleveret til skrotning, modtager du en skrotningsattest fra autoophuggeren. For at søge om godtgørelse skal du indsende skrotningsattest, samt dokumentation for afmelding af bilen til Miljøordning for Biler. Først når Miljøordningen har modtaget alle papirerne og har behandlet dem, bliver skrotpræmien overført til din konto.

4- Køb af skrotbiler hurtigt og nemt

Du slipper for alt arbejdet og får samtidig den bedst mulige pris for din bil, når du sælger din skrotbil til skrotpriser.com Vi køber din skrotbil og klarer alt arbejdet for dig! Når skrotbiler købes af os, sørger vi for, at den bliver forsvarligt skrottet, og vi ordner alt det tilhørende papirarbejde. Du behøver ikke bruge tid på at finde en godkendt ophugger eller søge om skrotgodtgørelse, vi klarer det hele.

Inden du overvejer at skrotte din bil, vil vi lave en vurdering for at se, om du kan få mere for den. Når vurderingen er overstået, får du vores bud på din bil inden for bare 24 timer. Vælger du at tage imod buddet, kan du straks booke en ny aftale for at sælge din bil.

Du behøver ikke vente på at modtage betaling, vi starter betalingsprocessen med det samme, og du får pengene senest efter 3 arbejdsdage. Book en aftale i dag og sælg din skrotbil hurtigt, sikkert og uden besvær.

Ønsker du et tilbud på dit bilskrot i København eller på Sjælland? Ring til os på 27 17 20 47, så får du din pris med det samme.

Hvordan virker det?

For at få et tilbut på din bil, skal du bruge kontaktformularen nedenfor: indtast bilmodel (f.eks. Ford Escort 1.6), bilens årgang og dit telefon nummer og tryk efterfølgende pa send! Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe.

Call Now ButtonRing : 27 17 20 47